Política de galetes

1. Què són les galetes?
Les galetes o «cookies» són fitxers de text que es descarreguen a l’equip terminal de l’usuari (ordinador, tauleta, telèfon mòbil…) i que es guarden a la memòria del seu navegador. Les dades contingudes a les galetes podran ser analitzades per Sorgits.com per a millorar la usabilitat dels webs i oferir una informació i uns serveis més personalitzats.

Les dades de navegació recuperades per les galetes són anònimes i no s’associen a cap persona. La informació personal haurà de ser facilitada a Sorgits.com de manera explícita per l’usuari.

L’usuari podrà esborrar o desactivar les galetes des de la configuració dels seus navegadors. En aquest cas, la pàgina web continuarà essent operativa, però sense els avantatges de la personalització. Per a més detall sobre l’ús, gestió i configuració de les galetes des dels navegadors es recomana consultar el web http://www.aboutcookies.org/.

2. Quin tipus de galetes s’utilitzen a Sorgits.com?

  • Pròpies. Són galetes que s’envien des d’un equip o domini gestionat per Sorgits.com al terminal de l’usuari.
  • De tercers. Són galetes que s’envien al terminal de l’usuari des d’un equip o domini no gestionat ni controlat per Sorgits.com. En aquest cas s’inclouen també les galetes que instal·lades per Sorgits.com recopilen informació gestionada per tercers. Les galetes de tercers poden ser utilitzades per al mesurament i anàlisi del comportament dels usuaris amb l’objectiu de millorar la seva experiència al web de Sorgits.com.
  • De llocs de tercers. Al web de Sorgits.com s’insereixen continguts generats des de les xarxes socials (Youtube, Twitter, Flickr…); hi ha la possibilitat que aquests llocs web serveixin galetes als seus usuaris. Sorgits.com no té control sobre la difusió i l’ús de la informació que aquestes xarxes socials puguin recopilar amb les seves galetes i per això recomana que es consulti la seva política de privacitat.
3. Quines són les finalitats de les galetes que s’utilitzen a Sorgits.com?
Les finalitats de les galetes que es fan servir a Sorgits.com són:

Tècniques. L’objectiu d’aquest tipus de galetes és fer possible que la navegació per la pàgina sigui satisfactòria. Aquest tipus de galetes permet que el sistema reconegui els usuaris que s’hagin registrat i recordar-los el seu nom d’usuari i contrasenya, entre altres funcions.

De personalització. Aquestes galetes permeten que l’usuari accedeixi al web de Sorgits.com amb algunes característiques de caràcter general predefinides com poden ser l’idioma, el navegador o la localització geogràfica des d’on s’accedeix al servei. Aquesta informació dels usuaris permet a Sorgits.com poder-los oferir més bon servei i més personalitzat.

Analítiques. Les dades anònimes contingudes en aquestes galetes permeten el mesurament, el seguiment i l’estudi de l’activitat dels usuaris a fi d’incorporar millores en llocs web, aplicacions i plataformes de Sorgits.com.

Publicitàries. Aquestes galetes fan possible la gestió dels espais publicitaris basant-se en criteris com l’edició de continguts o els hàbits de navegació dels usuaris.